Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Chcete se obejít bez nepříjemného nachlazení a být chráněni i ve větších mrazech? Zvolte pánské svetry s límečkem , které kromě vrchní části vašeho těla ochrání také váš krk. Díky tomu budete v teple a pohodlí. S tímto svetrem se můžete ihned vydat do víru města a ohromit každou ženu. Elegantní provedení se skvěle hodí do každé společnosti. Nosit ho můžete jak na formální setkání s klienty, tak na schůzky s přáteli nebo drahou polovičkou do kina. V práci a ve škole bude svetr s límečkem vaším každodenním parťákem, který se postará o super vzhled a navíc vás zahřeje. A jestli si krk raději kryjete šálou, místo límečku si pořiďte svetr s výstřihem do véčka.

Nabídku v této kategorii pro vás připravujeme.

Intenzivně pracujeme na doplnění sortimentu v této kategorii a na nové kousky oblečení se můžete těšit ve velmi krátké době. Mezi tím prosím pokračujte do libovolné jiné kategorie.

Moderní svetr s límečkem udělá víc parády, než si myslíte

Svetr nenosí jen nudní knihomolové. Svetr nosí muži, kteří chtějí vypadat skvěle! Pořiďte si kvalitní a stylový svetr s límečkem a staňte se jedním z nich. Svetr z vás vykouzlí elegána za všech okolností, v každé společnosti a během všech ročních období. Pokud chcete zaujmout na schůzce hned na první pohled (a je jedno jestli na pracovní, nebo romantické), svetr se o to postará. Ukažte svým společníkům, že jste chápající, inteligentní a ohleduplný. Doplňte svetr s límečkem pro muže kvalitními hodinkami nebo páskem a dejte všem vědět, že víte jak na to. Jak na dokonalý outfit vyladěný do posledního detailu pomocí stylových doplňků.

Stylově se můžete oblékat celý rok. Díky límečku na svetru se v zimě můžete obejít bez šály, jen oblečete teplou bundu nebo kabát. Na podzim a na jaře ale vám samotný svetr může bohatě postačit. 

Doprava ZDARMA

Při nákupu jakéhokoliv zboží nad 1000 Kč doprava ZDARMA.

40 000 + zákazníků

Přesně tolik máme již našich spokojených zákazníků.

Vrácení zboží

Zboží vám nesedí? Můžete nám jej vrátit nebo vyměnit.

Obrovský výběr

Máme více jak 35 000 ks zboží, a téměř 200 000 ks velikostí.