Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Nenoste zbytečně batoh nebo tašku přes rameno. Vše, co potřebujete si totiž můžete uložit do kapes stylových kapsáčových kraťasů . Do množství prostorných kapes se vám vleze mobil, peněženka i klíče. A zbyde místo i na další zbytečnosti i potřebnosti, které s sebou chcete mít. Nabízíme vám nejrůznější druhy pánských kraťasů kapsáčů, které se liší svojí délkou a vzorem. Můžete si tak vybrat takové, které vám zkrátka nejlépe padnou jak na tělo, tak do oka. A vy díky modernímu vzhledu těchto kapsáčových šortek padnete do oka dalším lidem.

Nabídku v této kategorii pro vás připravujeme.

Intenzivně pracujeme na doplnění sortimentu v této kategorii a na nové kousky oblečení se můžete těšit ve velmi krátké době. Mezi tím prosím pokračujte do libovolné jiné kategorie.

Kapsáče do práce i do přírody

V kapsáčových kraťasech můžete vyrazit do města i do přírody. Bez obtíží je můžete obléknout na procházku městem nebo návštěvu hospody. Když se pak rozhodnete vyjet na výlet jako trampové, oceníte množství kapes, do kterých schováte vše potřebné - nůž, zapalovač, baterku nebo mini krabičku s první pomocí. Kapsáče se tak stanou vaším spolehlivým společníkem po celé léto, kdy je můžete nosit, a ušetří vám starosti při hledání tašky na drobnosti, které potřebujete mít u sebe.

Tyto kraťase bývají právě kvůli kapsám poměrně široké, pokud ale hledáte užší kousek do šatníku, podívejte se i na naše další kraťase. Máme pro vás džínové i teplákové kraťasy, ze kterých si jistě vyberete. 

Doprava ZDARMA

Při nákupu jakéhokoliv zboží nad 1000 Kč doprava ZDARMA.

40 000 + zákazníků

Přesně tolik máme již našich spokojených zákazníků.

Vrácení zboží

Zboží vám nesedí? Můžete nám jej vrátit nebo vyměnit.

Obrovský výběr

Máme více jak 35 000 ks zboží, a téměř 200 000 ks velikostí.