Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Pořiďte si do svéhošatníku na dotek příjemnou košili z rifloviny , kterou můžete nosit celý rok. A to jako první i druhou vrstvu. Pokud se rádi držíte tradic, zapněte košili, přidejte tmavé plátěné kalhoty a vyražte do ulic. S pánskou riflovou košilí můžete vytvořit i mnohem zábavnější a ležérnější model. Jednoduché pánské tričko, rozepnutá košile a kraťasy jsou jako stvořené pro dovolenou.

Riflovina je speciální druh bavlněného materiálu, jedná se o jakousi jemnější džínovinu. Oproti klasické bavlně je pevnější a velmi odolná, zároveň však zůstává jemná, pružná a příjemná na dotek. 

Nabídku v této kategorii pro vás připravujeme.

Intenzivně pracujeme na doplnění sortimentu v této kategorii a na nové kousky oblečení se můžete těšit ve velmi krátké době. Mezi tím prosím pokračujte do libovolné jiné kategorie.

Riflovina nabízí jen chvályhodné vlastnosti a z toho důvodu je více než vhodná pro výrobu košil. I my jsme proto do své nabídky zařadili pestrou škálu riflových košil, abyste mohli svůj šatník obohatit o některý ze žhavých módních trendů současnosti. S riflovou košilí nikdy nešlápnete vedle.

Kromě toho, že tento materiál je nesmírně pohodlný, získáte nákupem riflové košile další výhody: v první řadě jistotu, že pokud si takovou košili oblečete, jako mávnutím kouzelného proutku se z vás stane elegantní a pohledný gentleman, po kterém se každá příslušnice něžného pohlaví obdivně ohlédne. Správně zvolená košile dokáže skutečné divy. Každý muž by tedy měl mít dostatečnou zásobu košil, které může střídat podle příležitosti a aktuální situace. Jednotlivé košile se mohou lišit barvou, velikostí, vzorem, střihem i celkovým designovým pojetím, takže výsledná rozmanitost je až překvapivá. U nás proto nabízíme od všeho trochu. Vyberte si i vy a sestavte si kompletní kolekci! Riflové košile by v ní neměly rozhodně chybět. Budou vám určitě slušet.

Doprava ZDARMA

Při nákupu jakéhokoliv zboží nad 1000 Kč doprava ZDARMA.

40 000 + zákazníků

Přesně tolik máme již našich spokojených zákazníků.

Vrácení zboží

Zboží vám nesedí? Můžete nám jej vrátit nebo vyměnit.

Obrovský výběr

Máme více jak 35 000 ks zboží, a téměř 200 000 ks velikostí.