Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy
Pánská maskáčová tílka a nátělníky jsou vhodné do horkých letních dnů, kdy byste nejraději skočili do kašny na náměstí nebo odjeli z města a zchladili se v rybníce. Díky minimu látky se v nich opravdu nebudete pařit, a navíc se vyvarujete nevzhledných koláčů potu na košili. Tato army tílka ale nemusíte nosit jen v létě. Můžete je obléknout vlastně kdykoliv a vyladit pak jen množství dalších vrstev, aby vám venku nebyla zima. Vybíráme stylové camo tílka a nátělníky, ve kterých budete vypadat skvěle v práci, ve škole, večer v baru, ale také v posilovně nebo při jiném sportu.

Nabídku v této kategorii pro vás připravujeme.

Intenzivně pracujeme na doplnění sortimentu v této kategorii a na nové kousky oblečení se můžete těšit ve velmi krátké době. Mezi tím prosím pokračujte do libovolné jiné kategorie.

Maskáčové tílko pánské nemusí být záležitostí jen šatních skříní fanoušků army stylu a vojáků samotných. Dnes je camo motiv na oblečení natolik populární, že kromě nátělníků najdete v naší nabídce i maskáčové tričko pánskémaskáčové kraťasy nebo maskáčové dlouhé kalhoty. Při oblékání do města ale pamatujte na zásadu jednoho hlavního vzoru. A tak vytáhněte ze skříně například maskáčové kalhoty a k nim tričko bez tohoto motivu. Nebo naopak. 

Doprava ZDARMA

Při nákupu jakéhokoliv zboží nad 1000 Kč doprava ZDARMA.

40 000 + zákazníků

Přesně tolik máme již našich spokojených zákazníků.

Vrácení zboží

Zboží vám nesedí? Můžete nám jej vrátit nebo vyměnit.

Obrovský výběr

Máme více jak 35 000 ks zboží, a téměř 200 000 ks velikostí.