Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Pro mnoho mužů je léto velmi problematickým ročním obdobím. Muži vědí, že výskyt nevzhledných potních skvrn na košilích a šortkách je již skutečným standardem. Navíc se potýkají s mnoha problémy, pokud jde o styling. Jak všichni víme, v létě by měly být všechny oděvy co nejprodyšnější a nejlehčí, aby se snížilo množství potu a zároveň poskytly maximální pohodlí pro muže. Jaké jsou tedy oblíbené letní pánské kousky? 

Pánské krátké šortky na léto - nezbytná součást pánského šatníku

Muži jsou rychle odrazeni představou krátkých šortek. Nicméně v létě je čas ukázat lýtka, která jste si vytvarovali v posilovně. Muži samozřejmě nemusí ztotožňovat šortky určené speciálně pro ně s těmi, které jsou určeny pro ženy. Pánské šortky mají úplně jinou podobu a navíc mohou mít mnoho různých modelů. V našem obchodě nabízíme mužům mimořádně široký výběr. Mohou si vybrat z:

  • Pánské modré džínové šortky - obzvláště oblíbené. Jsou vyrobeny z kvalitní džínoviny v poměrně světlé barvě. Jsou v jednoduchém stylu s jemnými vroubky, které jim dodávají charakter. Těm, kteří dávají přednost o něco tmavším stylům, doporučujeme šedé šortky. Jsou ozdobeny přídavným řetízkem, který jistě upoutá pozornost. Muži se v těchto šortkách budou cítit naprosto pohodlně a budou vypadat nadčasově.
  • Látkové šortky - pánské šortky z příjemné tkaniny poskytují prodyšnost a neuvěřitelné pohodlí. Muži by se měli zaměřit na elegantní modely, jako jsou pánské šortky ve žluté barvě. Sahají ke kolenům a na nohavici mají jemnou červenobílou kostkovanou manžetu. Za pozornost stojí také pánské šortky s kapsami. Nabízíme je v různých barvách, takže si jistě vyberete model podle svých představ. Velké kapsy jsou navíc ideální pro uložení telefonu nebo klíčů. 
  • Pánské teplákové kraťasy - poslední nabídka krátkých pánských šortek je ideálním řešením pro milovníky sportovní elegance. Šortky z teplákového materiálu jsou mimořádně měkké a pohodlné na nošení. V našem obchodě najdou muži model černých teplákových šortek s jemným bočním pruhem. Samozřejmě jsou k dispozici v různých barvách. Tyto šortky jsou velmi prodyšné a hlavně se dají stylizovat poměrně elegantně.

Muži mají obrovský výběr šortek a náš obchod se postará o to, aby si každý muž našel tu správnou variantu. Díky nim budou moci muži zapomenout na neustálé pocení a skvrny na látce. Nejdůležitější však je, že budou pokaždé vypadat skvěle.

Nezapomeňte na letní trička!

Když už jste si vybrali správný "spodek" svého oblečení, musíte se ještě postarat o "vršek". Ve skutečnosti o tom není pochyb. Léto je časem pro nejrůznější trička a košile, které celou zimu ležely na dně šatníku. Zároveň je to také čas na nákupy, protože letní období vybízí k analýze šatníku a samozřejmě k doplnění případných mezer v něm. V našem obchodě nabízíme široký výběr pánských triček na léto za mimořádně atraktivní ceny. Mohou se rozhodnout pro:

  • základní košile - jedná se o nejoblíbenější typ košile na léto. Jsou klasické a lze je stylizovat mnoha způsoby. Muži mohou zvolit klasiku, tedy základní tričko v černé barvě, ale mohou se také trochu odvázat a vybrat si pánské tričko Bacis v neonově zelené barvě. Tato trička se hodí ke všem druhům šortek a budete se v nich cítit svěže a výjimečně.
  • pánská trička s potiskem - také skvělá volba pro letní sezónu. Podívejte se na tričko "TIRA", které je k dispozici v různých barevných variantách. Díky němu budou moci muži svým stylingem vyjádřit letní atmosféru, při které se vám bude chtít odpočívat a jen tak relaxovat.
Pánské tričko s potiskem TIRA červené
  • M
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (30 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
  • L
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (38 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
  • XL
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (37 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů

    Podělte se s přáteli o inspiraci



    Podobné články z kategorií

    Jaké jsou nejlepší dámské vesty?

    Jaké jsou nejlepší dámské vesty?

    Podzimní a jarní období je obdobím, které vyžaduje, abychom přizpůsobili svůj šatník...
    14.4.2024
    Jaké doplňky zvolit k černým šatům?

    Jaké doplňky zvolit k černým šatům?

    Černé šaty jsou ikonou stylu a nadčasovým symbolem elegance, který...
    8.4.2024
    Béžové boty - styling, který zaujme

    Béžové boty - styling, který zaujme

    Béžové boty jsou kvintesencí elegance a univerzálního designu. Tento mimořádně...
    31.3.2024
    Módní styling s širokými kalhotami - tajemství elegance a ležérnosti

    Módní styling s širokými kalhotami - tajemství elegance a ležérnosti

    Široké kalhoty, kdysi symboly ležérní módy 70. a 90. let, se vrátily na přehlídková mola a do ulic, aby znovu...
    22.3.2024
    Červené šaty na svatbu - Je to vhodné?

    Červené šaty na svatbu - Je to vhodné?

    Velký okamžik se blíží, srdce tluče rychleji a všichni se těší na tento výjimečný den! Než se však...
    18.3.2024
    Smart casual pro muže

    Smart casual pro muže

    Když se elegance spojí s ležérností, vznikne něco výjimečného: styl smart casual...
    10.3.2024